![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם יש לי בעיה הקול שלי, זה Analog ההתקנים, Inc סאונד מקסימלי אמר את זה "Smwdm.sys הקובץ אינו מכיל חתימה דיגיטלית, כלומר, זה לא נבדק על ידי Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). ייתכן שתוכל לקבל WHQL logo'd הנהג של יצרן החומרה." קול אינו פועל כהלכה כאשר אני אוהבת לרוקן את סל המיחזור זה לוקח הרבה זמן עד קול לבוא או אפילו אני מנסה לפתוח קובץ ואני לא יודע איך לתקן את זה, ויש לי את המהדורה האחרונה של אותו כונן אני כל הזמן לאתחל את המחשב, זה אותו דבר. האם יש דרך שאוכל להפוך להיות הנהג ו WHQL לעבור או לתקן את זה ו heres dxdiag נוספים שלי עם תמונה של הקול שלי נהג לא נרשמת |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא אינו צריך לעבור, 99% דברים לא לעבור.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יכול להיות קשור בחומרה אם יש לך את כל מנהלי ההתקן החדש מה מפרט שלך?
|
| |||
| |||
| ציטוט:
איזה מפרט? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיית סאונד, אנא עזור | kannibleklown | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 6 | 23 אוגוסט 2009 14:06 |
| בעיה סאונד | minskiy | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 20 | -17 נובמבר 2008 08:56 |
| הבעיה GigaPocket קול | ashaiba | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | -10 פברואר 2008 13:43 |
| בעיה נוספת, לא נשמע, ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב! | 8235helen | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 19th ינואר 2008 09:59 |
| עזרה! בעיה סאונד. | JTWonderfish | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | ה -15 בחודש דצמבר 2007 15:03 |
| שרשרת כלים | |
| |