![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hi everyone Turiu problemą, mano garsas, tai Analogierīce Inc Garso Max ji sakė: "Smwdm.sys failas nėra skaitmeniniu parašu, kuris reiškia, kad jis nebuvo išbandytas" Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL). Jūs galite gauti logo'd WHQL tvarkyklės įrangos gamintojas ". garsas neveikia tinkamai, pavyzdžiui, kai aš tuščias šiukšlinę ji priima, o prie gero ateityje arba netgi bandau atidaryti failo, ir aš nežinau, kaip nustatyti, kad ir aš vėliau į jį vairuoti ir kiekvieną kartą aš formatu mano PC tai pats. Is there any way I galėtų būti ir vairuotojui WHQL perduoti ar pataisyti ir Heres My dxdiag informacija su savo garso tvarkykles nuotrauką nepasirašė |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ji nebūtinai turi praeiti 99% medžiagos neišsiskiria.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gali būti susijusi įranga, jei turite visus naujus vairuotojus whats your specs?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Kokios specs? |