![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj všetci Mám problém v mojom zvuk, je to Analog zariadenia Inc Zvuk Max to povedal "The file smwdm.sys nie je digitálne podpísaný, čo znamená, že nebol testovaný Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL). Môžete získať logo'd WHQL ovládače od výrobcu hardvéru." zvuk nefunguje správne, ako keď som vyprázdnite kôš to trvá len chvíľu, aby sa zvuk alebo dokonca i pokuse o otvorenie súboru, a nevím, jak to opravit, a já jsem posledný pohon a zakaždým aj formát môjho PC je to rovnaké. Existuje nejaký spôsob, ako môžem urobiť a WHQL ovládača sa prejsť alebo opraviť Heres a moje dxdiag informácie s obrazom mojej zvukové ovládače nepodpísal |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemusí sa potom, že 99% vecí neprechádzal.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| by mohol byť kovanie ak máš všetky nové ovládače Čo vaša brejle?
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Áno mám aktuálne ovládače aký druh brejle? |