![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима Имам проблем у мојој звук, то Аналог Девице Инц Соунд Макс је рекао "Тхе филе смудм.сыс није дигитално потписан, што значи да није био тестиран од стране Мицрософт-а за Уиндоус Хардуаре Куалиты Лабс (УХКЛ). Ви мај моћи добити УХКЛ лого'д возач од произвођача хардвера." звук не ради исправно, када сам као испразнила кош за смеће које је потребно неко време да дође до звука, па чак и покушате да отворите датотеку, а не знам како то поправити да, и имам задњи погон и сваки пут кад сам формат мој ПЦ то исто. Има ли било који начин ја могу да урадим возачу бити и УХКЛ пасс и то поправити и Хересу Дксдиаг моје податке са слике моје соунд дривер није потписан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То не треба да прође, 99% ствари не пролазе.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| могу бити повезане хардвера ако имаш све нове дривер што ваше наочаре?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
какву наочаре? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Соунд Проблем, угодити помоћ | канниблеклоун | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 6 | 23. Авг 2009 14:06 |
| Соунд проблем | минскиы | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 20 | 17 новембар 2008 08:56 |
| ГигаПоцкет звук проблема | асхаиба | Уопштено Софтуаре Цхат | 0 | 10 фебруар 2008 13:43 |
| Још један звук не проблем, покушао сам све што се можете сетити! | 8235хелен | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 19 јануар 2008 09:59 |
| Помоћ! Соунд проблем. | ЈТУондерфисх | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 15 децембар 2007 15:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |