![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт Усім У мене є проблема в моєму звук, це аналогові пристрої вкл. Sound Макс він сказав "Файл smwdm.sys не має цифрового підпису, яка означає, що він не був протестований Microsoft Windows Hardware's Quality Labs (WHQL). Ви зможете отримати logo'd WHQL драйвер від виробника обладнання". звук не працює належним чином, коли я порожні кошики потрібно час, щоб звук зі мною або навіть я намагаюся відкрити файл, а я не знаю, як вирішити, що і в мене є останній привід його і кожен раз, коли я формат мого ПК це те ж саме. Чи можна як я можу робити водієві бути і WHQL пас або виправити його Херес і моя Dxdiag інформацію з фотографіями моєї звуковий драйвер не підписаний |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона не має потреби в проході, 99% матеріалу не проходить.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| може бути пов'язана з роботою устаткування, якщо ви отримали всі нові драйвера Whats вашої специфікації?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
який специфікації? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Sound проблеми, будь ласка, допоможіть | kannibleklown | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 23 серпня 2009 14:06 |
| Sound проблема | Мінський | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 20 | 17 листопада 2008 08:56 |
| GigaPocket звуком проблема | ashaiba | General Software чат | 0 | 10 лютого 2008 13:43 |
| Інша проблема немає звуку, я спробував всі ходи записані! | 8235helen | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 19 січня 2008 09:59 |
| Допомога! Sound проблема. | JTWonderfish | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 15 грудня 2007 15:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |