![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| По някаква причина всички звука на моя компютър stutters. Това се случва около минута на всеки друг подобен 5/10 секунди. Im за Windows 7, но аз DONT запомни това се случва, когато за първи път инсталирали OS. Аз опитах видео игри, YouTube клипове и музика в WMP11 и всичко stutters така. Windows ми казва soundcard шофьори са до дата. |
|
| |||
| |||
| Дали вашата souncard / шофьор, съвместими с Windows 7? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Патологични Spikes Всяка минута или две с Интернет | Льон | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 24-ти септември, 2009 03:47 |
| Компютърна stuttering на всеки няколко секунди | Главня | Общи Хардуер Чат | 2 | 3 Jul 2009 13:12 |
| Изглед Мултимедия възпроизвеждане е glitching / stuttering | tsetsu | Мултимедия & Codecs | 0 | 4 юни 2009 05:44 |
| LAST MINUTE въпроси за изграждането на нови компютри | SpeedRacer | Общи Хардуер Чат | 2 | 10 Дек 2008 05:41 |
| Windows Explorer трясък на всеки 5 секунди | drummwill | Windows операционни системи | 6 | 29-ти септември 2008 13:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |