![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Dėl tam tikrų priežasčių visi mano kompiuteryje stutters garso. Tai atsitinka maždaug kas minutę kitų panašių 5-10 sekundžių. Im Windows 7, bet i dont prisiminti tai vyksta, kai aš pirmą kartą įdiegta OS. Mėginau video žaidimai, YouTube video ir muzikos wmp11 ir viskas stutters panašaus. "Windows" sako mano soundcard vairuotojams iki datos. |
|
| |||
| |||
| Ar jūsų souncard / vairuotojas suderinama su Windows 7? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nenormalus Spikes kiekvieną minutę ar dvi su interneto | Leung | Networking, Modems & VoIP | 1 | 24 rugsėjis 2009 03:47 |
| Kompiuterių mikčiojimas kas kelias sekundes | Brandon | General Hardware Chat | 2 | 3 liepa 2009 13:12 |
| Vista Multimedia Atkūrimo yra glitching / mikčiojimas | tsetsu | Multimedia & Codecs | 0 | 4 birželis 2009 05:44 |
| Paskutinės minutės pastato klausimų naują kompiuterį | SpeedRacer | General Hardware Chat | 2 | 10 gruodis 2008 05:41 |
| Windows Explorer Griauti kas 5 sekundes | drummwill | Windows "operacinės sistemos | 6 | 29 rugsėjis 2008 13:00 |
| Temos įrankiai | |
| |