mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Garso mikčiojimas kas antrą minutę panašių 5-10 sekundžių

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 12, 2009, 13:02
Naujas Narys

Default Garso mikčiojimas kas antrą minutę panašių 5-10 sekundžių

Dėl tam tikrų priežasčių visi mano kompiuteryje stutters garso. Tai atsitinka maždaug kas minutę kitų panašių 5-10 sekundžių. Im Windows 7, bet i dont prisiminti tai vyksta, kai aš pirmą kartą įdiegta OS. Mėginau video žaidimai, YouTube video ir muzikos wmp11 ir viskas stutters panašaus. "Windows" sako mano soundcard vairuotojams iki datos.
Old Birželis 12, 2009, 14:40
Narys

Default Garso mikčiojimas kas antrą minutę panašių 5-10 sekundžių

Ar jūsų souncard / vairuotojas suderinama su Windows 7?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nenormalus Spikes kiekvieną minutę ar dvi su interneto Leung Networking, Modems & VoIP 1 24 rugsėjis 2009 03:47
Kompiuterių mikčiojimas kas kelias sekundes Brandon General Hardware Chat 2 3 liepa 2009 13:12
Vista Multimedia Atkūrimo yra glitching / mikčiojimas tsetsu Multimedia & Codecs 0 4 birželis 2009 05:44
Paskutinės minutės pastato klausimų naują kompiuterį SpeedRacer General Hardware Chat 2 10 gruodis 2008 05:41
Windows Explorer Griauti kas 5 sekundes drummwill Windows "operacinės sistemos 6 29 rugsėjis 2008 13:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.