![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Из неког разлога сви звук на мој рачунар стуттерс. То се дешава око минуте за сваки други сличан 5-10 секунди. Им о Уиндоус 7, али ја донт сећати се ово дешава када сам први пут инсталиран ОС. Покушао сам видео игрице, ыоутубе видеа и музике у УМП11 и све стуттерс овако. Уиндоус каже моје звучну дривер су најновији. |
|
| |||
| |||
| Да ли је ваш соунцард / дривер компатибилан са Уиндоус 7? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Абнормал клинови Сваки минут или два са Интернета | Леунг | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 24. Јул 2009 03:47 |
| Цомпутер стуттеринг сваких неколико секунди | Брандон | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 3. јула 2009 13:12 |
| Виста Мултимедија репродукције је глитцхинг / стуттеринг | тсетсу | Мултимедија и кодеци | 0 | 4. јуна 2009 05:44 |
| Ласт минуте изградњу нових питања за ПЦ | СпеедРацер | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10 децембар 2008 05:41 |
| Уиндоус Експлорер пад система сваких 5 секунди | друммуилл | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 29. сеп 2008 13:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |