![]() |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη, αλλά i dont γνωρίζει πολλά για τους υπολογιστές, αλλά έχω ένα σύστημα Vista 64 με C-Media pci συσκευή ήχου και συσκευή High Definition Audio. Από τη δική μου γνώμη μου συσκευές αναπαραγωγής ήχου δεν προέρχονται από spdif υψηλής def συσκευή. Και όταν αναπαραγωγή DVD στον υπολογιστή μου δεν έχω ήχο, δεν ακόμη και από το βύσμα 3,5 χιλιοστά. Αυτό είναι ένα whitebox τεμ αγόρασα από ebay και έχει HDMI και αναρωτιέμαι αν αυτό μπορεί να είναι ο λόγος μου spdif out δεν λειτουργεί. Συγγνώμη για την άσχημη περιγραφή, αλλά thats το καλύτερο που μπορώ να κάνω. Κάθε συμβουλή θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 3,5 χιλιοστών για να SPDIF Adapter; | Αρσενοκοίτης | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 22 Αυγούστου 2009 02:57 |
| Υλοποίηση Spdif τραυλίζω | navnut | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 31 Ιουλ 2009 16:34 |
| Πίσω Υλοποίηση Τζακ σταμάτησε να λειτουργεί | vagany | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 1η Ιουλ 2009 09:40 |
| Έχω ένα Turtle Beach Riveria, η οποία έχει SPDIF Output, αλλά Wont Εργασία στο Ubuntu. | lzcracker | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 22 Απρ 2009 19:54 |
| Πώς θα χρησιμοποιήσετε την υποδοχή 3,5 χιλιοστών για έξοδο SPDIF για κάρτας ήχου | navnut | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 2 | 21 Ιαν 2009 14:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |