![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Oprostite, ali ja dont znati velik dio o računalima, ali imam vidik 64 sustav sa C-media PCI audio uređaja i high definition audio uređaj. Na moj reprodukcija uređaja vidim nijedan zvuk dolaze iz spdif visok def uređaj. I kad sam igrati DVDa na moj računalo ja dobiti bez zvuka, pa ni od 3.5mm utičnica. Ovo je whitebox kupio sam pc sa ebay i ima HDMI out, a ja sam zadivljen ako taj svibanj se zašto moja spdif out ne radi. Žao mi je za loš opis, ali taj je najbolji ja mogu učiniti. Bilo koji savjet bi bio vrlo velik dio poštovati. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 3.5mm na SPDIF adapter? | Peder | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 22 kolovoz 2009 02:57 |
| Izlazna Spdif mucanje | navnut | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 31. srpnja 2009 16:34 |
| Stražnji izlaz Jack zaustavljen rad | vagany | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 1. srpnja 2009 09:40 |
| Imam Turtle Beach Riveria, koji ima SPDIF izlaz, ali navika Rad u Ubuntu. | lzcracker | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 22. travanj 2009 19:54 |
| Kako koristiti 3.5mm utičnica za SPDIF izlaz na zvučnu | navnut | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 21 siječanj 2009 14:41 |
| Thread Tools | |
| |