![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, de én dont tud sok körülbelül számítógépek, de a Vista rendszer 64, a C-media PCI audio-berendezés és a High Definition Audio eszköz. Az én lejátszás eszközök Látom nincs hang jön ki SPDIF magas def készüléket. És ha játszani DVD on my computer I get no hang, még a 3,5 mm-es jack. Ez egy whitebox PC-i vásárolt az eBay és a HDMI, és én gondoltam, hogy ha lehet, miért SPDIF ki nem működik. Elnézést a rossz leírást, de amit a legjobb, amit tehetek. Minden tanácsadás lenne nagyon méltányol. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 3.5mm Adapter az SPDIF? | Raver | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | Augusztus 22, 2009 02:57 |
| SPDIF kimenet dadogok | navnut | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 31. július 2009 16:34 |
| Hátsó kimeneti Jack abbahagyta | Vágány | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 1. július 2009 09:40 |
| Van egy Turtle Beach Riveria, melyre egy SPDIF kimenet, de ez szokás Munkahelyi Ubuntu. | lzcracker | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 5 | 22. április 2009 19:54 |
| Hogyan használja a 3,5 mm-es jack kimenet a SPDIF a hangkártya | navnut | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 21. január 2009 14:41 |
| Téma eszközök | |
| |