![]() |
|
| |||
| |||
| מצטער, אבל אני יודע הרבה על dont מחשבים, אבל יש לי מערכת Vista 64 עם C-Media Audio התקן PCI ו התקן High Definition Audio. התקני השמעה ב שלי אני לא רואה שום קול יוצא של spdif Def גבוהה ההתקן. ומתי אני משחק תקליטורי DVD במחשב שלי אני מקבל שום קול, אפילו לא מן 3.5mm Jack. זהו whitebox PC אני שנרכשו מ eBay וזה כולל HDMI החוצה ואני תוהה אם זה עלול להיות הסיבה שלי spdif החוצה אינו פועל. אנו מתנצלים על תיאור רע, אבל thats הטוב ביותר שאני יכול לעשות. כל עצה יהיה מאוד מוערך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 3.5mm מתאם ל SPDIF? | Raver | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 22 אוגוסט 2009 02:57 |
| פלט Spdif לגמגם | navnut | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | 31 יולי 2009 16:34 |
| פלט ג 'ק אחורי הפסיק לעבוד | vagany | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | ב -1 ליולי 2009 09:40 |
| יש לי צב Riveria ביץ ', אשר יש SPDIF output, but it wont עבודה Ubuntu. | lzcracker | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 5 | 22 אפריל 2009 19:54 |
| כיצד אתם משתמשים 3.5mm Jack עבור פלט SPDIF על soundcard | navnut | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 21st ינואר 2009 14:41 |
| שרשרת כלים | |
| |