![]() |
|
| |||
| |||
| Atvainojiet, bet i dont zina daudz par datoriem, bet man ir vista 64 sistēmu ar C-Media pci audio ierīce un augstas izšķirtspējas audio ierīce. Manā atskaņošanas ierīces, es neredzu nevienu skaņu kas nāk no SPDIF augsts def ierīci. Un kad es atskaņot DVD uz mana datora man nav skaņa, pat ne no 3.5mm jack. Tas ir whitebox PC I iepirkti no ebay, un tam ir HDMI, un es domāju, ja tas var būt, kāpēc mana SPDIF out nedarbojas. Sorry for bad aprakstam, bet thats labākais i can do. Kāds padoms būtu ļoti appreciated. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| 3.5mm to SPDIF Adapter? | Pediņš | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 1 | 22 augusts 2009 02:57 |
| SPDIF Output stostīties | navnut | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 0 | 31 jūlijs 2009 16:34 |
| Rear Output Jack pārtraukuši darbu | vagany | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 1 | 1 jūlijs 2009 09:40 |
| I Have Turtle Beach Riveria, kas ir SPDIF izeja, bet tas paradis Work in Ubuntu. | lzcracker | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 5 | 22 aprīlis 2009 19:54 |
| Kā jūs izmantojat 3.5mm ligzdu SPDIF izejas uz skaņas karte | navnut | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 2 | 21 janvāris 2009 14:41 |
| Thread Tools | |
| |