rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Wyjście SPDIF nie działa?

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 czerwiec 2009, 01:12
Nowe państwa grupy

Default Wyjście SPDIF nie działa?

Przepraszam, ale ja dont znać wiele o komputerach, ale mam system Vista 64 z C-Media PCI urządzenia audio i urządzenia High Definition Audio. Na moim urządzeń odtwarzających dźwięk nie widzę wychodzącą z spdif wysoki def urządzenia. A kiedy i odtwarzać płyty DVD na moim komputerze i uzyskać dźwięku, nawet z 3.5mm gniazdo. Jest to whitebox pc i zakupione od eBay i ma HDMI, a ja zastanawiałem się, jeżeli mogą być dlaczego moje spdif obecnie nie działa. Przepraszamy za zły opis, ale thats najlepszych mogę zrobić.

Wszelkie porady byłyby bardzo ceniona.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
3.5mm do SPDIF Adapter? Raver Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 1 22 sierpnia 2009 02:57
Wyjście Spdif zacinać navnut Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 0 31 lipiec 2009 16:34
Tylne Wyjście Jack popsuło vagany Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 1 1 lipca, 2009 09:40
Mam Turtle Beach Riveria, który ma SPDIF Output, ale wont Pracy w Ubuntu. lzcracker Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 5 22. kwietnia 2009 19:54
Jak korzystać z 3.5mm gniazdo wyjście SPDIF do karty dźwiękowej navnut Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3 2 21 styczeń, 2009 14:41
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.