mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

SPDIF iesire nu funcţionează?

Reply

Thread Tools
Old 13 iunie 2009, 01:12
Noile state Group

Default SPDIF iesire nu funcţionează?

Ne pare rău, dar i dont ştii prea multe despre calculatoare, dar am un Vista pe 64 de sistem cu un c-media pci dispozitiv audio şi dispozitiv audio de înaltă definiţie. Mea de pe dispozitivele de redare Nu văd nici un sunet care ies din mare SPDIF def aparat. Şi când i reda DVD-uri de pe calculatorul meu, nu am sunet, nu chiar de la 3,5 mm jack. Aceasta este o whitebox i PC achiziţionate de la ebay si le-a HDMI şi i-am intrebat daca ar putea fi faptul că de ce mi SPDIF out nu este de lucru. Ne pare rău pentru rău descriere, dar thats tot ce pot face.

Orice sfat ar fi foarte apreciat.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
3.5mm pentru a SPDIF Adaptor? Raver Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 22 august 2009 02:57
SPDIF iesire bâlbâire navnut Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 0 31 iulie 2009 16:34
Jack Stopped spate de iesire de lucru vagany Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 1 1 Iul 2009 09:40
Am un Turtle Beach Riveria, care are o iesire SPDIF, dar este obiceiul de lucru în Ubuntu. lzcracker Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 5 22 aprilie 2009 19:54
Cum să utilizaţi de 3,5 mm jack pentru ieşire SPDIF pe de Sunet navnut Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 2 21 Ian 2009 14:41
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.