![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм се най-досадни периодично пращене от дясната ми оратор - когато слушалките са включени в правото телефон прави същото пукане. Дори и с намаляване на звука напълно, и заглушава в Windows, и нищо не играе / тичане, е шумът продължава. Моля помощ - какво мога да направя? Je Vous à remercie L'Avance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| нищо не можеш да направиш, прилича повече на слушалките са на последната си краката
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U, ако получат нови слушалки и все още ли се нова звукова карта
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Пръщене звук от моя лаптоп тонколони | mdw4950 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 0 | 16-то Юни 2009 01:52 |
| Пръщене звук | tomthedrummer1992 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 26 | 6 октомври 2008 20:57 |
| Ужасен пръщене | Cew27 | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 5-и парламентарен Окт 2007 10:50 |
| Компютърни тонколони пръщене / напуквам | потупване | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 19 Март 2007 03:49 |
| Creative високоговорител - Висококачествени говорители за игри! | quinda | Общи Хардуер Чат | 1 | 21 Окт 2006 13:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |