![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam dobivanje najviše smeta intermitentna pucketanje iz moje pravo zvučnik - kad slušalice su priključeni na struju, pravo telefona čini isto pucketanje. Čak i sa volume down potpuno, i prigušen u Windowsima, i ništa ne svira / izvodi, prasak nastavi. Please help - što mogu učiniti? Je vous remercie à l'avance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ništa ne možeš učiniti, zvuči poput slušalice su na svojim nogama, posljednja
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ako u dobiti nove slušalice i dalje ne dobijete novu zvučnu karticu
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pucketanje zvuka iz mog laptopa govornika | mdw4950 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 16. lipnja 2009 01:52 |
| Pucketanje zvuka | tomthedrummer1992 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 26 | 6. listopad 2008 20:57 |
| Strašan prasak | Cew27 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 5. listopad 2007 10:50 |
| Računalni zvučnici pucketanje / pucketati | Pat | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 19. ožujak 2007 03:49 |
| Creative Govornički - Visokokvalitetni zvučnik za gaming! | quinda | General Hardware Chat | 1 | 21. listopad 2006 13:50 |
| Thread Tools | |
| |