![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én kapok a leginkább zavaró intermittáló pattogó a jobb szónok - ha a fejhallgató csatlakoztatva van, a jobb telefon teszi az azonos pattogó. Még a hangerő le teljesen, és elnémul a Windows, és nem játszik / futó, a pattogó fennáll. Kérem, segítsen - mi a teendő? Je vous remercie à l'avance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| semmit sem tudsz csinálni, úgy hangzik, mint a fejhallgató van az utolsó lábak
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ha u kap új fejhallgatót, és még mindig tart egy új hangkártya
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Pattogó hangot én laptop hangszórók | mdw4950 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 16. június 2009 01:52 |
| Pattogó hang | tomthedrummer1992 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 26 | 6. október 2008 20:57 |
| Szörnyű pattogó | Cew27 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 5. október 2007 10:50 |
| Számítógép hangfalak pattogó / pattog | pat | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 19. március 2007 03:49 |
| Creative Hangszóró - Magas minőségű hangszóró a játékélményt! | quinda | Általános fémáru Chat | 1 | 21. október 2006 13:50 |
| Téma eszközök | |
| |