![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gaunu labiausiai erzina pertrūkiais spirgučių iš mano dešinėje kalbėtojas - kai ausinės yra prijungtas prie energijos šaltinio, dešinėje telefono daro tą patį spirgučių. Net Tyliau visiškai išjungtas, ir Windows, ir niekas žaidimui / veikia, spirgučių išlieka. Please help - ką aš galiu padaryti? Je vous remercie à l'avance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nieko jūs galite padaryti, skamba ausinės ant jų paskutinės kojos
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| If u get naujas ausines ir vistiek ji gauti nauja garso korta
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Spirgučių garsą iš mano laptopo garsiakalbiai | mdw4950 | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 16, 2009 01:52 |
| Spirgučių garsas | tomthedrummer1992 | Sound, Speakers & MP3 Players | 26 | 6 spalis 2008 20:57 |
| Siaubingi spirgučių | Cew27 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | 5 spalis 2007 10:50 |
| Kompiuterio garsiakalbius spirgučių / traškėjimas | Paglostymas | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Kovas 19, 2007 03:49 |
| Creative Speaker - Aukštos kokybės garsiakalbis žaidimų! | quinda | General Hardware Chat | 1 | 21 spalis 2006 13:50 |
| Temos įrankiai | |
| |