![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз се опитвах да си взема говорители да работи и да направи нещо, което аз не знам как да ги отмените. Имам компютър HP и Microsoft Vista. Когато отидете в контролния панел и изберете "Звук", и след това натиснете бутона "Play назад" в раздела, тя вече не списъци "говорещите" там. Той направи, но аз случайно кликнахте "неспособен" и те изчезват. Сега, единственото нещо, изброени там е "realtek цифров изход". Има ли начин това да се върна, защото не знам как мога да си говорители да работи без нея. Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитах се да ви система се възстанови?
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Как мога да направя това? |
|
| |||
| |||
| Какво, по дяволите, е всичко, което секс колона и т.н., който използвате като SIG? спам, или какво?
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Дейв можеш да изтрия ranting пост? с spammers отиде изглеждам луд за да възстановите системата, да намеря по-лесно да отворите менюто Старт тип в System Restore при търсенето бар, отворена система се възстанови, след което изберете подходяща дата (closets, но преди проблемът започна) всякакви файлове или промени, направени след тази дата обаче ще бъдат загубени, така гърба им
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Монитор високоговорител Проблем | apolutrosi | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 30 Май 2009 11:47 |
| £ 350 за говорители нагоре | Olli1324 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 27 май 2008 г. 16:07 |
| Високоговорител пръщене ... | pauvons | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 3 януари 2008 18:36 |
| Имам проблем говорител | пазар | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 1 | 8мо Sep 2007 08:04 |
| Creative високоговорител - Висококачествени говорители за игри! | quinda | Общи Хардуер Чат | 1 | 21 Окт 2006 13:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |