![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Snažil jsem se dostat mé reproduktory k práci a udělal něco, co nevím, jak se vrátit zpět. Mám počítač HP a Microsoft Vista. Když jdu do ovládacího panelu a vyberte možnost "Zvuk" a poté klikněte na tlačítko "Play Back" kartu, je již seznamy "mluvčí" tam. To ano, ale já náhodném kliknuli "vypnout" a zmizeli. Teď, jediná věc, co v něm uvedeny, je "Realtek digitální výstup". Existuje způsob, jak se dostat zpět, protože tento Nevím, jak mohu dostat své mluvčí pracovat bez ní. Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkoušeli jste obnovení systému?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Jak to mám udělat? |
|
| |||
| |||
| co to sakra je, že sex sloupce etc Pouľíváte jako sig? spam nebo co?
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| dave můžete odstranit své vykřikování post? s spammery šla podívat i blázen pro obnovení systému, i snadněji otevřít nabídku Start typu obnovení systému při hledání bar, otevřený systém obnovit, pak vybrat vhodné datum (skříně, ale před problémem začal) všechny soubory, nebo změny po tomto datu však bude ztracena tak zpět nahoru
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Monitor Reproduktorové Problem | apolutrosi | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 30. květen 2009 11:47 |
| 350 liber za mluvčího zřídí | Olli1324 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 27. května 2008 16:07 |
| Reproduktorové praskání ... | pauvons | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 3. ledna 2008 18:36 |
| Mám problém reproduktorů | trhu | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 8. Září 2007 08:04 |
| Creative Reproduktor - Vysoce kvalitní reproduktor pro hraní! | quinda | Obecné Hardware Chat | 1 | 21. října 2006 13:50 |
| Thread Nástroje | |
| |