![]() |
|
| |||
| |||
| Θα προσπαθούσε να μου ομιλητές για την εργασία και έκανε κάτι που δεν ξέρω πώς να αναιρέσετε. Έχω ένα υπολογιστή HP και Microsoft Vista. Όταν πηγαίνω στο control panel και πατήστε "Ήχος" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο "Play Back" καρτέλα, δεν είναι πλέον καταλόγους "ηχείων" εκεί. Το έκανε, αλλά κατά λάθος κλικ "disable" και να εξαφανιστεί. Τώρα, το μόνο πράγμα που υπάρχει "Realtek ψηφιακή έξοδο". Υπάρχει ένας τρόπος για να περάσουμε το πίσω, διότι δεν ξέρω πώς μπορεί να μου ομιλητές για την εργασία, χωρίς αυτό. Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έχετε δοκιμάσει ένα σύστημα αποκατάσταση;
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Πώς γίνεται αυτό; |
|
| |||
| |||
| Τι διάολο είναι όλα αυτά φύλο κλπ στήλη που χρησιμοποιείτε ως sig; spam ή όχι;
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| dave μπορείτε να διαγράψετε μου ranting μετά; με τους spammers φύγει Προσβλέπω τρελό για να επαναφέρετε το σύστημα, θεωρώ ότι είναι πιο εύκολο να ανοίξετε το μενού Έναρξη τύπου στο σύστημα επαναφοράς στην αναζήτηση bar, ανοιχτό sys επαναφέρετε, στη συνέχεια, επιλέξτε μια κατάλληλη ημερομηνία (ντουλάπες, αλλά πριν αρχίσει το πρόβλημα) οποιαδήποτε αρχεία ή αλλαγές που έγιναν μετά την ημερομηνία αυτή, ωστόσο, θα χαθεί τόσο πίσω τους
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |