![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sam bio težak da biste dobili moj zvučnika da rade i nije nešto što ja ne znam kako da poništi. Imam HP računalo i Microsoft Vista. Našto JA otiđite na Control Panel i odaberite "Sound", a zatim kliknite "Natrag Play" na kartici, ona više ne navodi "govornici" postoji. Internet je, ali ja accidently kliknuli "onesposobiti" i da je nestao. Sad, jedina stvar na popisu je "realtek digitalni izlaz". Postoji li način dobivanja ove leđa jer ja ne znam kako ja mogu dobiti moj zvučnika da rade bez njega. Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| da li ste pokušali sistem vratiti?
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Kako mogu napraviti? |
|
| |||
| |||
| Što je, dovraga, sve to sex etc stupac koji koristite, kao sig? spama ili što?
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Dave možete izbrisati moj ranting post? s Spameri otišao sam pogledati luda za sistem vratiti, i biti lakše za otvaranje izbornika Start tipa u sistem vratiti u traži bar, otvoreni sys vratiti, a zatim odaberite odgovarajući datum (ormara, ali prije nego se problem počeo) bilo koje datoteke ili promjene učinjene nakon tog datuma pa ipak biti izgubljeno pa ih nazad
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Monitor Govornički Problem | apolutrosi | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 30. svibanj 2009 11:47 |
| £ 350 za zvučnički set up | Olli1324 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 3 | 27. svibanj 2008 16:07 |
| Govornički pucketanje ... | pauvons | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 3. siječanj 2008 18:36 |
| Imam zvučnik problem | tržište | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 8. Sep 2007 08:04 |
| Creative Govornički - Visokokvalitetni zvučnik za gaming! | quinda | General Hardware Chat | 1 | 21. listopad 2006 13:50 |
| Thread Tools | |
| |