manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Govornički problem

Reply

Thread Tools
Old 30 siječanj 2008, 13:00
Novi član grupe

Default Govornički problem

Sam bio težak da biste dobili moj zvučnika da rade i nije nešto što ja ne znam kako da poništi. Imam HP računalo i Microsoft Vista. Našto JA otiđite na Control Panel i odaberite "Sound", a zatim kliknite "Natrag Play" na kartici, ona više ne navodi "govornici" postoji. Internet je, ali ja accidently kliknuli "onesposobiti" i da je nestao. Sad, jedina stvar na popisu je "realtek digitalni izlaz". Postoji li način dobivanja ove leđa jer ja ne znam kako ja mogu dobiti moj zvučnika da rade bez njega.

Hvala!
Old 30 sij 2008, 13:10
Donatorska Grupa

da li ste pokušali sistem vratiti?

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 30 siječanj 2008, 13:53
Novi član grupe

Kako mogu napraviti?
Old 8. veljače 2008, 11:06
Donatorska Grupa

Što je, dovraga, sve to sex etc stupac koji koristite, kao sig?

spama ili što?

Old 8. veljače 2008, 11:13
Donatorska Grupa

Dave možete izbrisati moj ranting post?

s Spameri otišao sam pogledati luda

za sistem vratiti, i biti lakše za otvaranje izbornika Start tipa u sistem vratiti u traži bar, otvoreni sys vratiti, a zatim odaberite odgovarajući datum (ormara, ali prije nego se problem počeo)

bilo koje datoteke ili promjene učinjene nakon tog datuma pa ipak biti izgubljeno pa ih nazad

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Monitor Govornički Problem apolutrosi Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 30. svibanj 2009 11:47
£ 350 za zvučnički set up Olli1324 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 3 27. svibanj 2008 16:07
Govornički pucketanje ... pauvons Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 3. siječanj 2008 18:36
Imam zvučnik problem tržište Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 8. Sep 2007 08:04
Creative Govornički - Visokokvalitetni zvučnik za gaming! quinda General Hardware Chat 1 21. listopad 2006 13:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.