![]() |
|
| |||
| |||
| אני מנסה לקבל את הדוברים לעבוד וגם עשינו משהו שאני לא יודע איך לבטל. יש לי מחשב של HP ו-Microsoft Vista. כשאני הולך ללוח הבקרה, ובחר "קול", ואז לחץ על "לנגן" כרטיסייה, זה כבר לא רשימות "הנואמים" יש. עשה את זה, אבל אני accidently לחצו "השבת", והם נעלמו. עכשיו, הדבר היחיד שיש ברשימה "Realtek דיגיטלית פלט". האם יש דרך לקבל בחזרה את זה כי אני לא יודע איך אני יכול לקבל את הדוברים לעבוד בלעדיו. תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם ניסית שחזור מערכת?
|
| |||
| |||
| איך אני עושה את זה? |
|
| |||
| |||
| מה לעזאזל כל זה מין טור וכו אתה משתמש בתור sig? ספאם או מה?
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| דייב אתה יכול למחוק את ranting לכתוב? עם שולחי דואר זבל הלך אני נראה מטורף כדי לשחזר את המערכת, אני מוצא את זה קל יותר, לפתוח את תפריט התחל הקלד שחזור מערכת החיפוש של סרגל, פתח SYS השחזור, ולאחר מכן בחר תאריך מתאים (בארונות, אך לפני התחלת הבעיה) כל הקבצים או שינויים שנעשו לאחר תאריך זה אולם יאבדו כך אותם בחזרה למעלה
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מעקב אחר בעיות רמקול | apolutrosi | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | ה -30 במאי 2009 11:47 |
| £ 350 עבור שפת אם להגדיר | Olli1324 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 3 | -27 במאי 2008 16:07 |
| רמקול Crackling ... | pauvons | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 3rd ינואר 2008 18:36 |
| יש לי בעיה רמקול | שוק | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 8 ספטמבר 2007 08:04 |
| Creative רמקול - רמקול באיכות גבוהה עבור משחקים! | quinda | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 21st אוקטובר 2006 13:50 |
| שרשרת כלים | |
| |