![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Bandžiau, kad mano kolonėlės dirbti ir padarė kažką, kad aš nežinau, kaip anuliuoti. Turiu HP ir "Microsoft Vista". Kai einu į valdymo skydą ir pasirinkite "Garsas", tada spustelėkite "atkurti" kortelę, jis nebėra sąrašus "garsiakalbius ten". Ji padarė, bet aš netyčia paspaudėte "išjungti", ir jie išnyko. Dabar vienintelis dalykas, išvardytų yra "Realtek" Digital Output ". Ar gaunate šį Atgal būdas, nes aš nežinau, kaip aš galiu gauti savo garsiakalbiai dirbti be jo. Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have you tried System Restore?
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Kaip man tai padaryti? |
|
| |||
| |||
| Kas po velnių visi kad lytis skiltis etc Jūs naudojate kaip sig? automatinių ar ką?
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Dave galite ištrinti savo ranting paštu? su spameriai atvyko i look crazy į System Restore, manau, kad lengviau atidaryti meniu Pradėti įveskite sistemos atkūrimas paieška baras, atviras SYS restore, tada pasirinkite tinkamą datą (spintos, bet kol problema prasidėjo) failus ar pakeitimų, padarytų po šios datos, tačiau bus prarasti, kad juos paremti
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Monitor Speaker Problema | apolutrosi | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Gegužė 30, 2009 11:47 |
| Už garsiakalbio 350 £ įsteigti | Olli1324 | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | Gegužė 27, 2008 16:07 |
| Pranešėjai spirgučių ... | pauvons | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 3 sausis 2008 18:36 |
| Turiu garsiakalbio problema | rinkos | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | 8 rugsėjis 2007 08:04 |
| Creative Speaker - Aukštos kokybės garsiakalbis žaidimų! | quinda | General Hardware Chat | 1 | 21 spalis 2006 13:50 |
| Temos įrankiai | |
| |