mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Garsiakalbio problema

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 30, 2008, 13:00
Naujas Narys

Default Garsiakalbio problema

Bandžiau, kad mano kolonėlės dirbti ir padarė kažką, kad aš nežinau, kaip anuliuoti. Turiu HP ir "Microsoft Vista". Kai einu į valdymo skydą ir pasirinkite "Garsas", tada spustelėkite "atkurti" kortelę, jis nebėra sąrašus "garsiakalbius ten". Ji padarė, bet aš netyčia paspaudėte "išjungti", ir jie išnyko. Dabar vienintelis dalykas, išvardytų yra "Realtek" Digital Output ". Ar gaunate šį Atgal būdas, nes aš nežinau, kaip aš galiu gauti savo garsiakalbiai dirbti be jo.

Ačiū!
Old Sausis 30, 2008, 13:10
Donorų grupės

Have you tried System Restore?

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Sausis 30, 2008, 13:53
Naujas Narys

Kaip man tai padaryti?
Old Vasaris 8, 2008, 11:06
Donorų grupės

Kas po velnių visi kad lytis skiltis etc Jūs naudojate kaip sig?

automatinių ar ką?

Old Vasaris 8, 2008, 11:13
Donorų grupės

Dave galite ištrinti savo ranting paštu?

su spameriai atvyko i look crazy

į System Restore, manau, kad lengviau atidaryti meniu Pradėti įveskite sistemos atkūrimas paieška baras, atviras SYS restore, tada pasirinkite tinkamą datą (spintos, bet kol problema prasidėjo)

failus ar pakeitimų, padarytų po šios datos, tačiau bus prarasti, kad juos paremti

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Monitor Speaker Problema apolutrosi Sound, Speakers & MP3 Players 1 Gegužė 30, 2009 11:47
Už garsiakalbio 350 £ įsteigti Olli1324 Sound, Speakers & MP3 Players 3 Gegužė 27, 2008 16:07
Pranešėjai spirgučių ... pauvons Sound, Speakers & MP3 Players 2 3 sausis 2008 18:36
Turiu garsiakalbio problema rinkos Sound, Speakers & MP3 Players 1 8 rugsėjis 2007 08:04
Creative Speaker - Aukštos kokybės garsiakalbis žaidimų! quinda General Hardware Chat 1 21 spalis 2006 13:50
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.