![]() |
|
| |||
| |||
| Es centos, lai saņemtu manu runātājiem uz darbu, un tas kaut kas, es nezinu, kā to atsaukt. Man ir HP dators un Microsoft Vista. Kad es eju uz vadības paneļa un izvēlieties "Skaņa", un pēc tam noklikšķiniet uz "Play Back" tab, tā vairs sarakstu "runātāji" tur. Tas notika, bet es nejauši noklikšķinājāt "atslēgt" un viņi pazuda. Tagad, vienīgais, kas uzskaitīti ir "Realtek Digital Output". Vai ir veids, kā iegūt šo atpakaļ, jo es nezinu, kā es varu saņemt savu runātāju strādāt bez tā. Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai esat mēģinājuši System Restore?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Kā es varu darīt? |
|
| |||
| |||
| kas ellē ir viss, kas seksa sleja utt jūs izmantojat kā sig? spam vai kas?
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Dave jūs varat izdzēst manu ranting pastu? ar surogātpasta aizgājuši i skatīties crazy uz System Restore, i vieglāk atvērt izvēlni Sākt veida System Restore ir meklētājprogramma, atveriet sys atjaunot, tad izvēlieties atbilstošu datumu (skapji, bet pirms problēmas sākās) visiem dokumentiem, vai izmaiņas, kas veiktas pēc šīs dienas, tomēr tiks zaudētas tik jādublē
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |