![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I próbuje się moje głośniki do pracy i zrobił coś, że nie wiem, jak cofnąć. Mam komputer HP i Microsoft Vista. Kiedy idę do panelu sterowania i wybierz opcję "Audio", a następnie kliknij przycisk "Odtwórz Powrót karty, to już nie wymienia" głośniki "istnieje. To nie, ale accidently kliknięciu "wyłączyć" i zniknął. Teraz jedyną rzeczą, wymienionych istnieje "Realtek cyfrowego". Czy istnieje sposób na dotarcie do wszystkich z tym powrotem, ponieważ nie wiem, jak mogę dostać moje głośniki do pracy bez niego. Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pan próbował przywrócić system?
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Jak to zrobić? |
|
| |||
| |||
| Co do cholery jest, że płeć kolumnie itp używanego jako sig? spam czy co?
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
|
| |||
| |||
| dave można usunąć ranting mojego postu? z spamerów gone crazy i wygląd do systemu, i łatwiej, aby otworzyć menu Start systemu przywrócić wpisz w pasku wyszukiwania, otwarty system przywracania, a następnie wybrać odpowiednią datę (szafy, ale przed problemem rozpoczęto) dowolne pliki lub zmian dokonanych po tej dacie zostaną utracone jednak tak je z powrotem
__________________ Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! |
![]() |
|
| Zakładki |