![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am încercat să-mi iau vorbitori la locul de muncă şi a făcut ceva ce nu stiu cum de a anula. Am un calculator HP şi Microsoft Vista. Când mă duc la panoul de control şi selectaţi "Sound", apoi faceţi clic pe "Play Back" tab-ul, acesta nu mai liste "vorbitori" acolo. Ea a făcut, dar mi-am accidental clic pe "disable" şi au dispărut. Acum, singurul lucru enumerate acolo este "Realtek digital de iesire". Există un mod de a avea acest înapoi, pentru că nu ştiu cum pot să-mi iau de vorbitori de a lucra fără ea. Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aţi încercat un sistem de restaurare?
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Cum faci asta? |
|
| |||
| |||
| Ce dracu 'se tot ce sex etc coloana pe care îl utilizaţi ca o sig? spam sau ce?
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
|
| |||
| |||
| Dave puteţi şterge ranting meu post? cu spam dus sa ma uit nebun sistem pentru a restabili, i mai uşor, pentru a deschide meniul Start în sistem de tip restabili în bara de căutare, deschis sys restore, apoi alege o data (closets, dar înainte de problemă a inceput) orice fişier sau modificările făcute după această dată, cu toate acestea se vor pierde atât de back-le
__________________ Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! |
![]() |
|
| Marcaje |