![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагався отримати у гучномовців на роботу і зробив те, що я не знаю, як скасувати. У мене комп'ютер HP і Microsoft Vista. Коли я йду на панель керування та виберіть пункт "Sound", а потім натисніть кнопку "Play Back вкладці", воно вже не списки "ораторів" там. Це так, але я випадкового натискання "відключити", і вони зникли. Тепер, єдине, що перераховані в ньому є "Realtek цифровий вихід". Чи є спосіб отримати назад, тому що це я не знаю, як я можу отримати мій які виступали на роботу без нього. Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви намагалися відновити систему?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Як мені це зробити? |
|
| |||
| |||
| Що, чорт візьми це все, що секс колонки і т.д. Ви використовуєте як SIG? спам чи що?
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Dave ви можете видалити мої просторікування пост? зі спамерами я пішов подивитися Crazy для відновлення системи, і легше відкрити тип запуску в меню "Відновлення системи" у рядку пошуку, відкритих системах відновити, а потім вибрати відповідну дату (шафи, але перш, ніж проблема почалася) будь-які файли або зміни, внесені після цієї дати, однак буде втрачено, і їх резервні копії
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Моніторингова проблеми | apolutrosi | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 30 травня 2009 11:47 |
| £ 350 за SPEAKER SET UP | Olli1324 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 27 травня 2008 16:07 |
| Хрусткі спікером ... | pauvons | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 3 січня 2008 18:36 |
| У мене є проблема спікера | Ринок | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 8 вересня 2007 08:04 |
| Creative Speaker - Високоякісний динамік для ігор! | quinda | Генеральний обладнання чат | 1 | 21 жовтня 2006 13:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |