![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| и моите говорители havent работил и аз знам защо ... трябва да се опитам да ги преинсталирате на моя компютър? |
|
| |||
| |||
| някой??? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Търпение, това е само 8 минути, откакто сте афиш тази тема.
| |||
| |||
| :) Съжалявам, но знаете ли какво да правя? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| преди всичко това, което лектори са те?
| |||
| |||
| цунами нещо = Всичко, което знам е, че и той казва на стикер в дъното 230V |
|
| |||
| |||
| правото добре, те са 5,1 говорители, те са с мощност светлина? Трябва да ни даде малко повече информация за работа с приятел Вие в момента се използват други говорители и накрая какво пълното име модел, така поне аз мога Google някои спецификациите за тях:) |
|
| |||
| |||
| Не сте сигурни дали те 5,1 Те не са с мощност светлина, няма други говорители, и всичко, което знам е, което цунами |
|
| |||
| |||
| нали така, че светлината е на власт Колко говорители имате ли? и да отидат направо в компютъра си с един зелен кабел. също така да сложите в някои ухото телефони в същото гнездо и да видим, ако получите звук ..... Тогава ние ще знаем, ако нейната hardwarre проблем |
|
| |||
| |||
| 2 и да, и DONT имате |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бойни оръжия и ATI IGP 320M Dont изглеждат на работа? | Haun | PC & конзолата Gaming | 27 | 4 ноември 2008 14:01 |
| Dont опитаме това у дома | redden137 | Случаи & Power Доставки | 16 | 2-ро Oct 2008 08:41 |
| Имам нужда от помощ и Не знам къде да отида? | Sasquatch | Общи Хардуер Чат | 12 | 22 Март 2008 04:36 |
| Имате нужда от помощ Не знам как да го използвам? | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 6 | 25 Дек 2007 15:39 |
| Имате нужда от помощ, но DONT kno Уот с | bighugga | Мултимедия & Codecs | 4 | 26 Авг 2007 10:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |