![]() |
|
| |||
| |||
| καλά μου ομιλητές havent εργαστεί και για i dunno γιατί ... i θα πρέπει να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε εκ νέου στον υπολογιστή μου; |
|
| |||
| |||
| κανέναν;;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπομονή, είναι μόλις 8 λεπτά από τότε που δημοσιεύτηκε αυτό το θέμα.
| |||
| |||
| :) Συγγνώμη, αλλά ξέρεις τι να κάνεις; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πρώτα από όλα τι ηχεία είναι αυτά;
| |||
| |||
| τσουνάμι κάτι = / Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι και να λέει σε ένα αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος 230V |
|
| |||
| |||
| δικαίωμα καλά, είναι 5,1 ομιλητές, έχουν γι 'αυτό μια δύναμη φως; Πρέπει να μας δώσει κάποιες περισσότερες πληροφορίες για την εργασία με φίλε είσαι σήμερα χρησιμοποιούν άλλους ομιλητές και, τέλος, whats το πλήρες όνομα μοντέλου ώστε atleast i μπορεί google κάποια specs για αυτά:) |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι σίγουρος αν theyre 5,1 Έχουν εξουσία φως, δεν άλλους ομιλητές, και Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είναι τσουνάμι |
|
| |||
| |||
| δικαίωμα, προκειμένου το φως είναι στην εξουσία πόσα ηχεία έχετε; και να πάνε κατευθείαν με τον υπολογιστή σας από ένα πράσινο καλώδιο. Επίσης, σε ορισμένες αυτί τηλέφωνα στην ίδια πρίζα και δείτε αν έχετε ήχο ..... τότε θα γνωρίζουμε αν το πρόβλημα hardwarre |
|
| |||
| |||
| 2 ναι και dont έχει καμία |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καταπολέμηση των όπλων και ATI IGP 320M Dont φαίνεται ότι οι εργασίες; | Haun | PC & Console Gaming | 27 | 4η Νοεμβρίου 2008 14:01 |
| Dont δοκιμάσετε αυτό στο σπίτι | redden137 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 16 | 2η Οκτωβρίου 2008 08:41 |
| Χρειάζομαι βοήθεια και i dont ξέρει πού να πάμε; | Sasquatch | Γενική Συζήτηση Hardware | 12 | 22 Μαρ 2008 04:36 |
| Χρειάζεστε βοήθεια i dont ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει; | Cew27 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 25 Δεκ. 2007 15:39 |
| Χρειάζεστε βοήθεια, αλλά DONT KNO wat με | bighugga | Multimedia & Codecs | 4 | 26 Αυγ 2007 10:18 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |