![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| ir mano Kalbėjo havent dirbo, ir aš Nežinau, tiesa, kodėl ... turėčiau pabandyti įdiegti jas į savo kompiuterį? |
|
| |||
| |||
| kas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kantrybės, tai buvo tik 8 minutes, nes jums išsiųstas šią temą.
| |||
| |||
| :) Atsiprašau, bet ar žinote, ką daryti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| visų pirma, kas garsiakalbius jie?
| |||
| |||
| cunamis nors = / visas žinau, kad ir ji sako ant įklijos apačioje 230V |
|
| |||
| |||
| labai gerai, jie 5,1 garsiakalbiai Jie neturi galios šviesos? You gotta duoti mums šiek tiek daugiau info dirbti su Draugaukime Ar šiuo metu naudojate kiti kalbėtojai o galiausiai whats visiškai modelio pavadinimas, kad atleast i can google kai už juos Specifikacijos:) |
|
| |||
| |||
| Nesate tikras, ar theyre 5,1 jie turi galios šviesos, be kitų kalbėtojų, ir visi aš žinau, yra jie cunamis |
|
| |||
| |||
| teisę tiek galios įjungtas kiek garsiakalbių turite? ir jie eiti tiesiai į savo kompiuterį vieną žalią kabeliu. taip pat pateikti kai kurių ausų telefonus į tą patį lizdą ir žiūrėkite, ar gaunate patikimo ..... tada mes žinome, jeigu jos hardwarre problema |
|
| |||
| |||
| 2 Taip ir nereikės jokių |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kovinių ginklų ir ATI IGP 320M Dont atrodo į darbą? | Haun | PC & konsolės Žaidimai | 27 | 4 lapkritis 2008 14:01 |
| Dont try this at home | redden137 | Cases & Power Supplies | 16 | 2 spalis, 2008 08:41 |
| I need help and i dont know Kur eiti? | Sasquatch | General Hardware Chat | 12 | Kovas 22, 2008 04:36 |
| Need help i dont know kaip juo naudotis? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25 gruodis 2007 15:39 |
| Reikia pagalbos-bet Dont KNO wat su | bighugga | Multimedia & Codecs | 4 | Rugpjūtis 26, 2007 10:18 |
| Temos įrankiai | |
| |