![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bine-mi difuzoare şi a lucrat pentru havent Nu stiu de ce ... ar trebui să încercaţi să reinstalaţi-le pe calculatorul meu? |
|
| |||
| |||
| nimeni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Răbdare, acesta a fost numai 8 minute de când ai postat acest subiect.
| |||
| |||
| :) Imi pare rau, dar stii ce sa faci? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Înainte de toate, ceea ce difuzoare sunt ei?
| |||
| |||
| Tsunami ceva = / Tot ce ştiu e că şi-o spune pe un autocolant în partea de jos, 230V |
|
| |||
| |||
| dreptul de bine, sunt vorbitori de 5-1, nu au o sursă de lumină? Trebuie sa ne dea ceva mai multe informaţii pentru a lucra cu amicul te în prezent cu ajutorul altor vorbitori şi, în final, ce este pe deplin numele model atât de atleast i pot Google unele specificatiile pentru ei:) |
|
| |||
| |||
| nu sunt sigur theyre 5.1, dacă acestea nu au o sursă de lumină, nu există alte difuzoare, şi Tot ce ştiu este că sunt tsunami |
|
| |||
| |||
| chiar atât de puterea de lumina este pe cât de mulţi vorbitori ai? şi nu se duc direct în computer de către un cablu verde. de asemenea, în unele telefoane ureche în aceeaşi priză şi să vezi dacă te sunet ..... Apoi, vom afla dacă problema sa hardwarre |
|
| |||
| |||
| 2 da dont şi-au nici o |