menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Reproduktory již Práce

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 11:17
Nový člen skupiny

Default Reproduktory již Práce

Nazdar
Mám Creative reproduktory. Pracovali na mém počítači pokutu až do nedávné doby. Snažil jsem se jim na moji přátelé počítač a zjistit, jestli byli na mizině, nebo pokud se něco stalo s mým počítačem. Pracovali tak dokonale, že musí být něco špatného na mém počítači: (nikomu žádné nápady? Díky
Old 12 června 2009, 13:29
Člen Skupina

Default Reproduktory již Práce

check theyre zapojen do pravého plug (green), byste se divit, jak snadné je ji ve špatném jedna.

Jsou všechny svazky obrátil nahoru, dvakrát klikněte na ikonu zvuku, a zkontrolujte, že velitel vlny jsou nahoru a unmuted.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
My Audio už nebude fungovat! mitchcm34 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 5 27 dubna 2009 01:40
Můj počítač reproduktory nepracují.? gg_k7 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 12 4. duben 2009 06:14
Creative 5,1 - 2 z 5 Reproduktory pracovní ... dmdougie Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 5 18. března 2009 17:52
CD-ROM již pracuje - Software otázky katylord Multimedia & Kodeky 25 29. Září 2008 03:56
Mp3 již uznaných evilfantasy Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 17 18. května 2008 02:10
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.