![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Mám Creative reproduktory. Pracovali na mém počítači pokutu až do nedávné doby. Snažil jsem se jim na moji přátelé počítač a zjistit, jestli byli na mizině, nebo pokud se něco stalo s mým počítačem. Pracovali tak dokonale, že musí být něco špatného na mém počítači: (nikomu žádné nápady? Díky |
|
| |||
| |||
| check theyre zapojen do pravého plug (green), byste se divit, jak snadné je ji ve špatném jedna. Jsou všechny svazky obrátil nahoru, dvakrát klikněte na ikonu zvuku, a zkontrolujte, že velitel vlny jsou nahoru a unmuted. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| My Audio už nebude fungovat! | mitchcm34 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 27 dubna 2009 01:40 |
| Můj počítač reproduktory nepracují.? | gg_k7 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 12 | 4. duben 2009 06:14 |
| Creative 5,1 - 2 z 5 Reproduktory pracovní ... | dmdougie | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 18. března 2009 17:52 |
| CD-ROM již pracuje - Software otázky | katylord | Multimedia & Kodeky | 25 | 29. Září 2008 03:56 |
| Mp3 již uznaných | evilfantasy | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 17 | 18. května 2008 02:10 |
| Thread Nástroje | |
| |