![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Έχω Creative ομιλητές. Θα εργαστεί στον υπολογιστή μου πρόστιμο μέχρι πρόσφατα. Προσπάθησα για τους φίλους μου υπολογιστή για να δείτε αν έσπασε ή αν κάτι ήταν λάθος με τον υπολογιστή μου. Οι λειτούργησε πλήρως τόσο πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου: (έχει κανείς καμιά ιδέα;;; χάρη |
|
| |||
| |||
| ελέγξετε theyre εμβυσματώνεται στο δικαίωμα βύσμα (πράσινο), που προτίθεστε να εκπλαγείτε πόσο εύκολο είναι για να το θέσω με την εσφαλμένη. Είναι όλοι οι όγκοι εμφανίστηκε, διπλό κλικ στο εικονίδιο του ήχου και βεβαιωθείτε ότι ο πλοίαρχος και το κύμα είναι μέχρι και unmuted. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| My Audio δε θα μπορεί πλέον να! | mitchcm34 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 27 Απρ 2009 01:40 |
| Ηχεία του υπολογιστή μου δεν λειτουργούν.; | gg_k7 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 12 | 4 Απρ 2009 06:14 |
| Creative 5.1 - 2 από 5 Ομιλητές εργασίας ... | dmdougie | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 18 Μαρ 2009 17:52 |
| Μονάδα CD δεν εργάζονται πλέον - Λογισμικό θέματα | katylord | Multimedia & Codecs | 25 | 29η Σεπ 2008 03:56 |
| Mp3 δεν αναγνωρίζεται πλέον | evilfantasy | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 17 | 18 Μαΐου 2008 02:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |