manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Govornici nisu više radnih

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 11:17
Novi član grupe

Default Govornici nisu više radnih

Bok
Imam Creative zvučnicima. Oni su radili na mom računalu u redu donedavno. Pokušao sam ih na svoje prijatelje računalo da biste vidjeli ako su prodriješe ili ako nešto nije u redu sa mojim računalo. Oni su radili savršeno tako da mora biti nešto izvrnut sa mojim računalo: (bilo tko imati bilo koji ideja? Hvala
Old 12. lipnja 2009, 13:29
Member Group

Default Govornici nisu više radnih

check njih priključen na desnoj utikač (zelena), koju bi se lako zaprepašteni kako je staviti ga u krivu jedan.

Jesu li sve količine okrenu prema gore, dvostrukim klikom na ikonu zvuka, i provjerite da je majstor i val su gore i unmuted.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
My Audio neće više raditi! mitchcm34 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 5 27. travanj 2009 01:40
Moj računalo je zvučnici ne rade.? gg_k7 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 12 4. travanj 2009 06:14
Creative 5.1 - 2 od 5 radnih zvučnici ... dmdougie Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 5 18. ožujak 2009 17:52
CD pogon više ne rade - Software pitanja katylord Multimedija i kodeci 25 29. Ruj 2008 03:56
Mp3 No longer priznata evilfantasy Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 17 18. svibnja 2008 02:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.