![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam Creative zvučnicima. Oni su radili na mom računalu u redu donedavno. Pokušao sam ih na svoje prijatelje računalo da biste vidjeli ako su prodriješe ili ako nešto nije u redu sa mojim računalo. Oni su radili savršeno tako da mora biti nešto izvrnut sa mojim računalo: (bilo tko imati bilo koji ideja? Hvala |
|
| |||
| |||
| check njih priključen na desnoj utikač (zelena), koju bi se lako zaprepašteni kako je staviti ga u krivu jedan. Jesu li sve količine okrenu prema gore, dvostrukim klikom na ikonu zvuka, i provjerite da je majstor i val su gore i unmuted. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| My Audio neće više raditi! | mitchcm34 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 27. travanj 2009 01:40 |
| Moj računalo je zvučnici ne rade.? | gg_k7 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 12 | 4. travanj 2009 06:14 |
| Creative 5.1 - 2 od 5 radnih zvučnici ... | dmdougie | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 18. ožujak 2009 17:52 |
| CD pogon više ne rade - Software pitanja | katylord | Multimedija i kodeci | 25 | 29. Ruj 2008 03:56 |
| Mp3 No longer priznata | evilfantasy | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 17 | 18. svibnja 2008 02:10 |
| Thread Tools | |
| |