mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Kalbėjo nebėra darbo

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 12, 2009, 11:17
Naujas Narys

Default Kalbėjo nebėra darbo

Labas
Turiu Creative garsiakalbiai. Jie dirbo kompiuteryje baudą iki šiol. Aš bandžiau juos savo draugus kompiuterį, kad pamatytumėte, jei jie sugedo arba jei kažkas buvo negerai su mano kompiuterio. Jie dirbo gerai todėl turi būti kažkas negerai su mano kompiuterio: (kas turite kokių nors idėjų? Ačiū
Old Birželis 12, 2009, 13:29
Narys

Default Kalbėjo nebėra darbo

Patikrinti theyre įjungtas į dešinę Plug (žalia), galite būti nustebinti, kaip lengvai galima pastatyti į vieną neteisingai.

Visi apimtis atlašus, dukart spustelėkite garso piktogramą ir įsitikinkite, kad kapitonas ir bangos ir garsas neišjungtas.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
My Audio nebeveiks! mitchcm34 Sound, Speakers & MP3 Players 5 Balandis 27, 2009 01:40
Mano kompiuterio garsiakalbiai neveikia.? gg_k7 Sound, Speakers & MP3 Players 12 4 balandis 2009 06:14
Creative 5,1-2 5 Kalbėjo darbo ... dmdougie Sound, Speakers & MP3 Players 5 Kovas 18, 2009 17:52
CD-ROM nebėra darbo - Programinės įrangos klausimais katylord Multimedia & Codecs 25 29 rugsėjis 2008 03:56
Mp3 nebepripažįstama evilfantasy Sound, Speakers & MP3 Players 17 Gegužė 18, 2008 02:10
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.