![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Turiu Creative garsiakalbiai. Jie dirbo kompiuteryje baudą iki šiol. Aš bandžiau juos savo draugus kompiuterį, kad pamatytumėte, jei jie sugedo arba jei kažkas buvo negerai su mano kompiuterio. Jie dirbo gerai todėl turi būti kažkas negerai su mano kompiuterio: (kas turite kokių nors idėjų? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Patikrinti theyre įjungtas į dešinę Plug (žalia), galite būti nustebinti, kaip lengvai galima pastatyti į vieną neteisingai. Visi apimtis atlašus, dukart spustelėkite garso piktogramą ir įsitikinkite, kad kapitonas ir bangos ir garsas neišjungtas. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| My Audio nebeveiks! | mitchcm34 | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | Balandis 27, 2009 01:40 |
| Mano kompiuterio garsiakalbiai neveikia.? | gg_k7 | Sound, Speakers & MP3 Players | 12 | 4 balandis 2009 06:14 |
| Creative 5,1-2 5 Kalbėjo darbo ... | dmdougie | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | Kovas 18, 2009 17:52 |
| CD-ROM nebėra darbo - Programinės įrangos klausimais | katylord | Multimedia & Codecs | 25 | 29 rugsėjis 2008 03:56 |
| Mp3 nebepripažįstama | evilfantasy | Sound, Speakers & MP3 Players | 17 | Gegužė 18, 2008 02:10 |
| Temos įrankiai | |
| |