mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Runātāji vairs Darbs

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 12, 2009, 11:17
New Member Group

Default Runātāji vairs Darbs

Čau
Man ir Creative skaļruņus. Viņi strādāja pie mana datora naudas sodu līdz nesen. Es mēģināju viņus par manu draugu datoru, lai redzētu, vai viņi lauza, vai ja kaut kas nebija kārtībā ar manu datoru. Viņi strādāja lieliski tāpēc ir kaut kas nepareizi ar manu datoru: (kāds ir kādas idejas? Thanks
Old Jūnijs 12, 2009, 13:29
Loceklis

Default Runātāji vairs Darbs

pārbaudīt theyre pieslēgts tiesības plug (zaļa), tu būsi pārsteigts, cik viegli ir nodot to nepareizu vienu.

Vai visi apjomi kļuva augšu, veiciet dubultklikšķi uz skaņas ikonas, un pārbaudiet, ka kapteinis un vilnis, ir izveidota un unmuted.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Mana Audio vairs nedarbosies! mitchcm34 Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 5 27 aprīlis 2009 01:40
Mana datora skaļruņi nedarbojas.? gg_k7 Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 12 4 aprīlis 2009 06:14
Creative 5,1-2 of 5 Speakers darbs ... dmdougie Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 5 18 marts 2009 17:52
CD disks vairs nav darba - Software problēmas katylord Multimedia & Kodekus 25 29 septembris 2008 03:56
Mp3 vairs neatzīst evilfantasy Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 17 18 maijs 2008 02:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.