menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Reproduktory už Práca

Reply

Thread Tools
Old 12 júna 2009, 11:17
Nový člen skupiny

Default Reproduktory už Práca

Nazdar
Mám Creative reproduktory. Pracovali na mojom počítači pokutu až do nedávnej doby. Snažil som sa im na moji priatelia počítač a zistiť, či boli na mizine, alebo ak sa niečo stalo s mojím počítačom. Pracovali tak dokonale, že musí byť niečo zlé na mojom počítači: (nikomu žiadne nápady? Vďaka
Old 12 júna 2009, 13:29
Člen Skupina

Default Reproduktory už Práca

check theyre zapojený do pravého plug (green), by ste sa diviť, aké ľahké je ju v zlom jedna.

Sú všetky zväzky obrátil hore, dvakrát kliknite na ikonu zvuku, a skontrolujte, že kapitán vlny sú hore a unmuted.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
My Audio už nebude fungovať! mitchcm34 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 5 27 apríla 2009 01:40
Môj počítač reproduktory nepracujú.? gg_k7 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 12 4. apríl 2009 06:14
Creative 5,1 - 2 z 5 Reproduktory pracovné ... dmdougie Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 5 18. marca 2009 17:52
CD-ROM už pracuje - Software otázky katylord Multimedia & Kodeky 25 29. September 2008 03:56
Mp3 už uznaných evilfantasy Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 17 18. mája 2008 02:10
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.