az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Konuşmacılar Çalışma artık

Reply

Konu Araçları
Old 12 Haziran 2009, 11:17
Yeni Üye Grubu

Default Konuşmacılar Çalışma artık

Merhaba
Ben Creative hoparlörler var. Onlar benim bilgisayar iyi üzerinde son kadar çalıştı. Arkadaşlarımı bilgisayarda them to çalıştım eğer onlar kırdı ya da bir şey benim bilgisayar yanlıştı. Onlar mükemmel böylece Bilgisayarımdaki bir sorun olmalıdır çalıştı: (herkes bir fikrin var mı?? Teşekkürler
Old 12 Haziran 2009, 13:29
Üye Grubu

Default Konuşmacılar Çalışma artık

kontrol theyre sağ fişi içine () yeşil, ne kadar yanlış bir koy kadar kolay olduğu hayrete duyarım takılı.

Tüm miktarlar açlmş misiniz çift tıklayın ses simgesini ve kontrol edin, ana ve dalga yukarı ve unmuted vardır.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sesli artık İş! mitchcm34 Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 5 27. Nisan 2009 01:40
Benim bilgisayar hoparlörleri çalışmıyor.? gg_k7 Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 12 4. Nisan 2009 06:14
Creative 5,1 - 2 5 Konuşmacılar çalışma ... dmdougie Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 5 Mar 2009 18. 17:52
CD artık çalışan sürücü - Yazılım konular katylord Multimedya & Codec'ler 25 29. Eylül 2008 03:56
Mp3 Artık tanınan evilfantasy Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 17 18 May 2008 02:10
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından