![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я Creative ораторів. Вони працювали на моєму комп'ютері штрафом до недавнього часу. Я спробував їх на своєму комп'ютері, щоб побачити друзів, якщо вони розбилися, або якщо щось сталося з моїм комп'ютером. Вони чудово працювали так що має бути щось неправильно з мого комп'ютера: (кого-небудь є ідеї?? Спасибо |
|
| |||
| |||
| перевірити Theyre підключено в правий роз'єм (зелений колір), ви будете здивовані, наскільки легко можна покласти його в той. Все виявилося до обсягів, двічі клацніть значок звуку і переконайтеся, що майстер і хвилі, і виключений. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| My Audio не буде працювати! | mitchcm34 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 27 квітня 2009 01:40 |
| Оратори мого комп'ютера не працює.? | gg_k7 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 12 | 4 квітня 2009 06:14 |
| Creative 5,1 - 2 з 5 Виступаючі Working ... | dmdougie | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 18 березня 2009 17:52 |
| Компакт-дисків не працює - Програмне забезпечення питань | katylord | Мультимедіа & кодеки | 25 | 29 вересня 2008 03:56 |
| Mp3 не визнаються | evilfantasy | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 17 | 18 травня 2008 02:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |