![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей Напоследък съм се този статичен вид screechy звук идва чрез когато аз играя музика с Windows Media Player. Колкото по-висока е отбелязва-силно и по-силен този статични-подобен звук става. Като каза, че музиката, която не е поставил високи играе съвършено глоба. този досаден звук идва чрез чрез моята Logitech тонколони (които са около 2 седмици старите - заедно с компютър е 2 wks възраст), моята Logitech слушалки (което е около една година), и ми Bang & Olufson слушалки, (които са около 4/5 wks стар). Аз не знам дали това е Windows Media Player, или лошо, ми soundcard. = | Не мога да мисля за това, което иначе би могъл да бъде. Надявам се, че сте в състояние да ми помогне по този проблем, аз мога само готовност да слушате по-голямата част от моите песни в моя списък за изпълнение, защото от това. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На първо място, (аз не знам дали вече сте), биха могли да се опитате играе особено високи песен в различен играч (напр. iTunes, или каквото друго имате)
Ако все още има един Бих Препоръчваме ви първо да изтеглят нещо подобно iTunes (безплатно) За да видите дали това е проблем с WMP кодек или нещо такова .. Ако му все още е проблем, ние можем да търсите допълнителни .. но се надяваме, че неговото просто: D Моята система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Имах същия проблем, докато не reinstalled и fiddled с някои настройки, промяна на кожата към нещо с ajustable настройка, която tebel база за контрол и т.н. и ги всички до 50% |
|
| |||
| |||
| Хей, аз ви съвети, но вместо това Свалих J. река Media Джубокса и слушаше песни, които чух статични шумове от повечето, и те не са били там. Надяваме се, че stayst този начин, но аз предполагам, че трябва да е имало проблем кодек от WMP ..? Благодаря за съдействието, много оценявам. Надявам се да не се налага да се върнеш отново с този проблем, защото аз наистина обичам да слушам музика прекалено много! : 3 |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, ако все още желаете да тече WMP най-лесният начин е да я деинсталирате и да изтеглите последната версия (която ще се актуализира с всеки водач т.н.) от сайта на Microsoft. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Забравена звук върху Моят компютър, аз Форматиран на твърдия диск и сега Звучи не работи. | Месест | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 5 | 24-ти Ноември, 2009 13:12 |
| Изграждане на статични ПР | An4yb33 | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 16-то Mar 2009 09:23 |
| HELP! Звучи като звук идва през тунел! | smiles333 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 3 | 21-ви септември 2008 07:23 |
| Трябва ли притеснява с висок край звук карта | jamie2k8 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 22 | 31 Авг 2008 13:48 |
| Висока поставил доброто за overclock - проблем? | cyberspacegenie | Процесори, дънни платки & RAM | 15 | 3 ноември 2007 03:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |