menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Statické zvuk o vysoké živici zvuky

Reply

Thread Nástroje
Old 10. června 2008, 07:23
Člen Skupina

Default Statické zvuk o vysoké živici zvuky

Hej

V poslední době jsem už tento statický druh pronikavý zvuk přichází až když jsem přehrávat hudbu v programu Windows Media Player. Čím vyšší je upozorňuje, že je hlasitější a silnější této statické-rád zvuk stane. To znamená, že hudba není vysoká rozbil hraje naprosto v pořádku.

tento otravný zvuk přichází prostřednictvím přes můj Logitech reproduktory (které jsou přibližně 2 týdny - spolu s PC je 2 týdny staré), můj Logitech sluchátka (to je asi rok starý), a můj Bang & Olufson sluchátka, (které jsou o 4-5 týdny staré).
Nevím, jestli je to Windows Media Player, nebo horší, moje zvuková. = | Nemůžu myslet na to, co jiného by to mohlo být.

Doufám, že jste schopni pomoci mi o tomto problému, mohu sotva stojí naslouchat většině mých písní v mém playlistu kvůli tomu.

Old 10. června 2008, 09:51
Dárce Skupina

Za prvé, (nevím, jestli jste se už) by se pokusíte hrát zvláště vysoké píseň v jiné přehrávače (např. iTunes, nebo cokoliv jiného máte)

Pokud ještě nemáte jeden bych doporučit, abyste se nejdříve stáhli něco jako iTunes (zdarma)

Chcete-li zjistit, jestli je to problém s WMP kodek nebo tak něco ..

Pokud jeho stále problém můžeme hledat další .. ale doufejme, že její jednoduchý: D
Old 10. června 2008, 10:14
Dárce Skupina

Měl jsem stejný problém, dokud jsem přeinstalovat a pohrával s nějakým nastavení změnit kůže něco s nastavením, které ajustable kontrolu základny tebel etc a nastavte je všechny na 50%
Old 11. červen 2008, 03:04
Člen Skupina

Ahoj, jsem vaši pomoc, ale místo toho jsem staľené J. River Media Jukebox a Poslouchala jsem písničky, které jsem slyšel statický šum z většiny, a nebyly tam.
Stayst Doufáme, že tímto způsobem, ale myslím, že musí být problém z WMP kodek ..?

Díky za pomoc, velmi ocenil. Doufám, že se nemám vrátit se s tímto problémem znovu, protože jsem opravdu rád poslouchá hudbu moc! : 3
Old 11. červen 2008, 09:14
Dárce Skupina

Žádný problém, pokud budete chtít WMP nejsnazší způsob, jak by ho odinstalovat a stáhnout nejnovější verzi (která by se s žádným aktualizace ovladačů atd.) z webu Microsoft.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Lost zvuku na mém PC, jsem formátu pevný disk a nyní Zní to nefunguje. Masitý Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 5 24.listopadu 2009 13:12
Nastavení statické IP An4yb33 Sítě, Modemy & VoIP 2 16. března 2009 09:23
HELP! zní jako zvuk přicházející přes tunel! smiles333 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 21. Září 2008 07:23
Mám trápení s high-end zvukové karty jamie2k8 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 22 31. srpen 2008 13:48
Vysoká pronikavý zvuk pro přetaktování - problém? cyberspacegenie Procesory, základní desky & RAM 15 3. Listopad 2007 03:15
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.