![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej V poslední době jsem už tento statický druh pronikavý zvuk přichází až když jsem přehrávat hudbu v programu Windows Media Player. Čím vyšší je upozorňuje, že je hlasitější a silnější této statické-rád zvuk stane. To znamená, že hudba není vysoká rozbil hraje naprosto v pořádku. tento otravný zvuk přichází prostřednictvím přes můj Logitech reproduktory (které jsou přibližně 2 týdny - spolu s PC je 2 týdny staré), můj Logitech sluchátka (to je asi rok starý), a můj Bang & Olufson sluchátka, (které jsou o 4-5 týdny staré). Nevím, jestli je to Windows Media Player, nebo horší, moje zvuková. = | Nemůžu myslet na to, co jiného by to mohlo být. Doufám, že jste schopni pomoci mi o tomto problému, mohu sotva stojí naslouchat většině mých písní v mém playlistu kvůli tomu. |
|
| |||
| |||
| Za prvé, (nevím, jestli jste se už) by se pokusíte hrát zvláště vysoké píseň v jiné přehrávače (např. iTunes, nebo cokoliv jiného máte) Pokud ještě nemáte jeden bych doporučit, abyste se nejdříve stáhli něco jako iTunes (zdarma) Chcete-li zjistit, jestli je to problém s WMP kodek nebo tak něco .. Pokud jeho stále problém můžeme hledat další .. ale doufejme, že její jednoduchý: D |
|
| |||
| |||
| Měl jsem stejný problém, dokud jsem přeinstalovat a pohrával s nějakým nastavení změnit kůže něco s nastavením, které ajustable kontrolu základny tebel etc a nastavte je všechny na 50% |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jsem vaši pomoc, ale místo toho jsem staľené J. River Media Jukebox a Poslouchala jsem písničky, které jsem slyšel statický šum z většiny, a nebyly tam. Stayst Doufáme, že tímto způsobem, ale myslím, že musí být problém z WMP kodek ..? Díky za pomoc, velmi ocenil. Doufám, že se nemám vrátit se s tímto problémem znovu, protože jsem opravdu rád poslouchá hudbu moc! : 3 |
|
| |||
| |||
| Žádný problém, pokud budete chtít WMP nejsnazší způsob, jak by ho odinstalovat a stáhnout nejnovější verzi (která by se s žádným aktualizace ovladačů atd.) z webu Microsoft. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Lost zvuku na mém PC, jsem formátu pevný disk a nyní Zní to nefunguje. | Masitý | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 24.listopadu 2009 13:12 |
| Nastavení statické IP | An4yb33 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 16. března 2009 09:23 |
| HELP! zní jako zvuk přicházející přes tunel! | smiles333 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 21. Září 2008 07:23 |
| Mám trápení s high-end zvukové karty | jamie2k8 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 22 | 31. srpen 2008 13:48 |
| Vysoká pronikavý zvuk pro přetaktování - problém? | cyberspacegenie | Procesory, základní desky & RAM | 15 | 3. Listopad 2007 03:15 |
| Thread Nástroje | |
| |