μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Στατική ήχου σε ήχους υψηλής pitch

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10η Ιουν 2008, 07:23
Μέλος Ομάδα

Έι

Τελευταία έχω να περάσουμε το στατικό είδος οξύς ήχο κάθε φορά που έρχονται μέσω παίζω μουσική με το Windows Media Player. Όσο υψηλότερη είναι η σημειώνει η μεγαλύτερη και ισχυρότερη στατικό αυτό γίνεται-όπως και ήχου. Κατόπιν τούτου, ότι η μουσική δεν είναι υψηλό pitched παίζει πολύ ωραία.

αυτό έρχεται μέσα από ενοχλητικό ήχο μέσω Logitech ηχεία μου (που είναι περίπου 2 εβδομάδων - μαζί με το PC είναι 2 wks παλιά), Logitech ακουστικά μου (που είναι περίπου ενός έτους), και μου Bang & Olufson ακουστικά, (που είναι περίπου 4-5 wks παλιά).
Δεν ξέρω αν είναι το Windows Media Player, ή, ακόμη χειρότερα, μου κάρτας ήχου. = | Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσε να είναι.

Ελπίζω να είστε σε θέση να βοηθήσει μου σχετικά με αυτό το πρόβλημα, μόλις και μετά βίας μπορεί να σταθεί για να ακούσετε τα περισσότερα από τα τραγούδια μου στο playlist μου εξαιτίας αυτού.

Old 10η Ιουν 2008, 09:51
Ομάδα Δωρητών

Πρώτον, (δεν ξέρω αν έχετε ήδη) την προσπάθειά σας θα μπορούσε να διαδραματίσει έναν ιδιαίτερα υψηλό τραγούδι σε διαφορετικό παίκτη (π.χ. iTunes, ή οτιδήποτε άλλο έχετε)

Αν δεν έχετε ήδη μία θα ήθελα να σας συστήσει πρώτη κατεβάσει κάτι σαν iTunes (δωρεάν)

Για να δείτε αν είναι ένα πρόβλημα με τον WMP κωδικοποιητής ή κάτι ..

Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να μπορούμε να εξετάσουμε περαιτέρω .. αλλά ελπίζουμε ότι η απλή: D
Old 10η Ιουν 2008, 10:14
Ομάδα Δωρητών

Είχα το ίδιο πρόβλημα, μέχρι να εγκατασταθεί και να fiddled με κάποιες ρυθμίσεις, για να αλλάξει το δέρμα κάτι με τη ρύθμιση που ajustable έλεγχο βάσης tebel κλπ και που όλα αυτά σε 50%
Old 11 Ιουν 2008, 03:04
Μέλος Ομάδα

Γεια σου, Πήρα τη συμβουλή σας, αλλά, αντίθετα, θα κατεβάσει J. River Media Jukebox και άκουσα τα τραγούδια που άκουσα τη στατική θορύβους από τα περισσότερα, και δεν ήταν εκεί.
Ας ελπίσουμε ότι αυτό stayst αυτόν τον τρόπο, αλλά μάλλον πρέπει να έχει πρόβλημα από έναν κωδικοποιητή WMP ..;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια, ιδιαίτερα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθουμε και πάλι με αυτό το πρόβλημα, γιατί πραγματικά αγαπούν να ακούν μουσική πάρα πολύ! : 3
Old 11 Ιουν 2008, 09:14
Ομάδα Δωρητών

Δεν υπάρχει πρόβλημα, αν θέλετε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το Windows Media Player ο ευκολότερος τρόπος θα ήταν να απεγκαταστήσετε και να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση (που θα έρθει με τυχόν ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης κλπ.) από το site της Microsoft.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.