![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej U posljednje vrijeme Ive 'bio uzimajući ovu vrstu statičkih kreštav zvuk dolazi preko put kad sam slušati glazbu s Windows Media Player. Što je veći bilježi glasniji i jači ovo statična kao zvuk postaje. Poslije rečenog da, glazbu koja nije visok igra savršeno u redu. ovaj peckav zvuk dolazi kroz preko moje Logitech zvučnici (koje su stare oko 2 tjedna - uz računalo bitak 2 wks starosti), moj Logitech slušalice (što je oko godinu dana starosti), i moj Bang & Olufson slušalice, (koji su o 4-5 wks stare). Ne znam da li je Windows Media Player, ili što je još gore, moje zvučnu. = | Ne mogu misliti na što drugo bi mogao biti. Nadam se da ste u mogućnosti pomoći mi na taj problem, ja jedva stojim za slušanje većina mojih pjesama u mom Playlist zbog ovog. |
|
| |||
| |||
| Prvo, (ne znam ako ste već) mogu li probati igranje posebno visokim pjesme u drugačijem igrača (npr. iTunes, ili bilo što drugo imate) Ako još nemate bih preporučiti najprije skinuti nešto slično iTunes (besplatno) Da li je to problem sa wmp codec ili nešto .. Ako problem i dalje svojim možemo pogledati i dalje od toga .. ali nadajmo se svojim jednostavnim: D |
|
| |||
| |||
| Imao sam isti problem dok nisam reinstalled i fiddled uz neke postavke, promjenu kože na nešto s ajustable postavke koje kontrola osnovnog tebel etc i stavi ih sve do 50% |
|
| |||
| |||
| Hej, JA je uzeo vaše savjete, ali umjesto toga sam skinuti J. River Media džu-boks i ja slušali pjesme što sam čuo od buke statična većina, a oni nisu bili tamo. Nadam se da stayst taj način, ali mislim da moraju biti kodek od wmp problem ..? Hvala za pomoć, mnogo poštovati. Nadam se da ne moram da se vratim sa ovaj problem opet, jer sam stvarno vole slušanje glazbe i previše! : 3 |
|
| |||
| |||
| Nema problema, ako i dalje želite prikazivati wmp najlakši način bio bi da se deinstalirati ga i preuzmite najnoviju verziju (koja bi se s bilo ažuriranja za upravljačke programe i sl.) iz Microsoftove stranice. |