kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Statikus hang szurok magas hangok

Reply

Téma eszközök
Old Június 10 2008, 07:23
Csoport tagja

Default Statikus hang szurok magas hangok

Újabban már nem kapok e statikus jellegű visító hang jön át, amikor én Zeneszámok Windows Media Player. Minél magasabb a jegyzeteket a hangosabb és erősebb ez a statikus, mint egészséges lesz. Miután azt mondta, hogy a zene, hogy nem magas hangú játszik tökéletesen jól van.

ez bosszantó hang jön via my Logitech hangszórók (amelyek nagyjából 2 hetes - együtt a PC-2 wks régi), a Logitech fejhallgatók (ez körülbelül egy év), és a Bang & Olufson fülhallgató, (ami kb 4-5 wks régi).
Nem tudom, hogy a Windows Media Player, vagy még rosszabb, a hangkártya. = | Nem hiszem, hogy mi mást is lehetne.

Remélem tud segíteni nekem ez a probléma, én is alig áll hallgatni legtöbb my songs in my playlist emiatt.

Old Június 10 2008, 09:51
Donor Group

Először is, a (nem tudom, ha már) nem megpróbál játék egy különösen magas a dalt egy másik játékos (pl. iTunes, vagy bármi mással van)

Ha nem egy Azt ajánljuk, hogy először a letöltött valami ilyesmi iTunes (ingyenes)

Ha látni szeretné, ha ez a probléma a WMP codec, vagy valami ..

Ha a probléma továbbra is tudunk keresni tovább .. de remélem, hogy egyszerű: D
Old Június 10 2008, 10:14
Donor Group

ÉN ugyanaz probléma, amíg én újra és fiddled bizonyos beállítások megváltoztatása a bőr, hogy valami a beállítást, amely ajustable ellenőrzés alapja tebel stb, és mindegyik 50%
Old Június 11 2008, 03:04
Csoport tagja

Hé, én vettem el a tanácsot, hanem Letöltöttem J. River Media Jukebox és hallgattam a dalokat, hogy a statikus zajt hallott a legtöbbet, és ők nem voltak ott.
Remélhetőleg ez stayst, hogy az út, de azt hiszem, hogy meg kell egy codec probléma WMP ..?

Köszönöm a segítséget, nagyon méltányol. Remélem nem jön vissza, hogy ezt a problémát újra, mert nagyon szeretlek zenehallgatás túl sok! : 3
Old Június 11 2008, 09:14
Donor Group

Nem gond, ha még mindig szeretné futtatni WMP a legegyszerűbb módja az lenne, hogy távolítsa el azt, és letölti a legújabb (ami jön minden driver frissítések, stb) a Microsoft honlapján.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Lost Sound a My PC-én formázta a merevlemez és a hangok most nem működik. Tartalmas Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 5 November 24, 2009 13:12
Beállítása a statikus IP An4yb33 Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 16. március 2009 09:23
HELP! hangzik, mint a hang jön át egy alagút! smiles333 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 3 21. Szeptember 2008 07:23
Kell zavarni a magas hangkártya jamie2k8 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 22 31. augusztus 2008 13:48
A magas hangú hang overclock - probléma? cyberspacegenie Processzorok, alaplapok és RAM 15 3. november 2007 03:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.