![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé Újabban már nem kapok e statikus jellegű visító hang jön át, amikor én Zeneszámok Windows Media Player. Minél magasabb a jegyzeteket a hangosabb és erősebb ez a statikus, mint egészséges lesz. Miután azt mondta, hogy a zene, hogy nem magas hangú játszik tökéletesen jól van. ez bosszantó hang jön via my Logitech hangszórók (amelyek nagyjából 2 hetes - együtt a PC-2 wks régi), a Logitech fejhallgatók (ez körülbelül egy év), és a Bang & Olufson fülhallgató, (ami kb 4-5 wks régi). Nem tudom, hogy a Windows Media Player, vagy még rosszabb, a hangkártya. = | Nem hiszem, hogy mi mást is lehetne. Remélem tud segíteni nekem ez a probléma, én is alig áll hallgatni legtöbb my songs in my playlist emiatt. |
|
| |||
| |||
| Először is, a (nem tudom, ha már) nem megpróbál játék egy különösen magas a dalt egy másik játékos (pl. iTunes, vagy bármi mással van) Ha nem egy Azt ajánljuk, hogy először a letöltött valami ilyesmi iTunes (ingyenes) Ha látni szeretné, ha ez a probléma a WMP codec, vagy valami .. Ha a probléma továbbra is tudunk keresni tovább .. de remélem, hogy egyszerű: D |
|
| |||
| |||
| ÉN ugyanaz probléma, amíg én újra és fiddled bizonyos beállítások megváltoztatása a bőr, hogy valami a beállítást, amely ajustable ellenőrzés alapja tebel stb, és mindegyik 50% |
|
| |||
| |||
| Hé, én vettem el a tanácsot, hanem Letöltöttem J. River Media Jukebox és hallgattam a dalokat, hogy a statikus zajt hallott a legtöbbet, és ők nem voltak ott. Remélhetőleg ez stayst, hogy az út, de azt hiszem, hogy meg kell egy codec probléma WMP ..? Köszönöm a segítséget, nagyon méltányol. Remélem nem jön vissza, hogy ezt a problémát újra, mert nagyon szeretlek zenehallgatás túl sok! : 3 |
|
| |||
| |||
| Nem gond, ha még mindig szeretné futtatni WMP a legegyszerűbb módja az lenne, hogy távolítsa el azt, és letölti a legújabb (ami jön minden driver frissítések, stb) a Microsoft honlapján. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lost Sound a My PC-én formázta a merevlemez és a hangok most nem működik. | Tartalmas | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 5 | November 24, 2009 13:12 |
| Beállítása a statikus IP | An4yb33 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 16. március 2009 09:23 |
| HELP! hangzik, mint a hang jön át egy alagút! | smiles333 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 21. Szeptember 2008 07:23 |
| Kell zavarni a magas hangkártya | jamie2k8 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 22 | 31. augusztus 2008 13:48 |
| A magas hangú hang overclock - probléma? | cyberspacegenie | Processzorok, alaplapok és RAM | 15 | 3. november 2007 03:15 |
| Téma eszközök | |
| |