פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

רעש סטטי נשמע גבוהה לזפף

Reply

שרשרת כלים
Old 10 יוני 2008, 07:23
חבר קבוצת

היי

בזמן האחרון אני מקבל את זה כבר די סטטי screechy באמצעות צליל בכל פעם שאני מגיע לנגן מוסיקה עם Windows Media Player. גבוה יותר הערות על זה חזק יותר חזק ו-כמו רעש סטטי הופך. לאחר אמר כי, מוסיקה, כי הוא לא גבוה זפוף משחק מושלם בסדר.

זה מעצבן הצליל מגיע דרך דרך הרמקולים שלי Logitech (שהם בערך 2 שבועות הישן - יחד עם המחשב הישן להיות 2 wks), האוזניות שלי Logitech (כי היא בערך בת), ואת אזור bang אוזניות & Olufson, (אשר עומדים 4-5 wks הישן).
אני לא יודע אם זה ב-Windows Media Player, או גרוע מזה, soundcard שלי. = | אני לא יכול לחשוב על מה עוד זה יכול להיות.

אני מקווה שאתה יכול לעזור לי על בעיה זו, אני בקושי יכול לעמוד להקשיב רוב השירים שלי הנגינה שלי בגלל זה.

Old 10 יוני 2008, 09:51
קבוצת תורמים

ראשית, (אני לא יודע אם כבר) אתה יכול לנסות משחק גבוה במיוחד שיר אחר Player (eg. iTunes, או כל דבר אחר שיש לך)

אם עדיין אין לך אחד, אני ממליץ לך להוריד משהו כמו הראשון iTunes (ללא תשלום)

כדי לראות אם זה בעיה עם WMP-codec או משהו ..

אם את עדיין בעיה אפשרית נוספת נראית .. אבל אני מקווה שלו פשוט: D
Old 10 יוני 2008, 10:14
קבוצת תורמים

היה לי את אותה בעיה עד שאני מחדש ו fiddled עם הגדרות מסוימות, על מנת לשנות את העור משהו עם ההגדרה אשר ajustable שליטה בבסיס tebel וכו ולהגדיר את כולם עד 50%
Old יוני 11 2008, 03:04
חבר קבוצת

היי, לקחתי את העצה, אבל אני הורדתי J. River Media מקול אוטומטי ואני שומעת את השירים, כי שמעתי רעשים סטטיים מתוך ביותר, והם לא היו שם.
Stayst מקווה שזה ככה, אבל אני מניחה שזה היה חייב להיות בעיה מ-codec WMP ..?

תודה על העזרה, מאוד מוערך. אני מקווה שאני לא צריך לחזור שוב בעיה עם זה, כי אני באמת אוהב להאזין למוזיקה יותר מדי! : 3
Old יוני 11 2008, 09:14
קבוצת תורמים

אין בעיה, אם אתה עדיין רוצה להפעיל WMP הדרך הקלה ביותר יהיה להסיר אותה ולהוריד את הגירסה האחרונה (אשר יבואו עם כל נהג עדכונים וכו ') מתוך האתר של מיקרוסופט.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.