![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei Lately I've been getting šio statinio rūšies Skrzekliwy garso neįprastu būdu, kai galiu klausytis muzikos su "Windows Media Player. Daugiau pažymi stipresnis ir stipresnis šio statinio, kaip garsas tampa. Having said that, muziką, kad nėra aukšto tono vaidina puikiai baudą. tai erzina garsas ateina per per mano "Logitech" garsiakalbiai (tai yra maždaug 2 savaičių amžiaus - kartu su PC buvo 2 sav amžiaus), mano "Logitech" ausinės (tai yra apie metai), ir mano "Bang & Olufson ausinės, (kurios yra maždaug 4-5 sav senumo). Nežinau, ar tai Windows Media Player ", arba, dar blogiau, mano soundcard. = | Aš negaliu galvoti apie ką nors tai galėtų būti. Tikiuosi, jums gali padėti man šią problemą, aš vos stendas klausytis dauguma mano dainos My Playlist dėl šio. |
|
| |||
| |||
| Pirma, (aš nežinau, jei jūs jau), gali išbandyti žaidimo ypač daug daina skirtingų žaidėjų (pvz., iTunes, ar kas nors turite) Jei dar neturite, vienas aš rekomenduočiau jums pirmą atsisiųsti kažką panašaus iTunes (nemokamai) Norėdami pamatyti, ar tai su WMP kodekas ar kažką .. problema Jei jos vis dar problema, mes galime toliau .. bet tikiuosi paprasta: D |
|
| |||
| |||
| Aš turėjau tą pačią problemą, kol aš iš naujo ir fiddled pagal kai kuriuos parametrus, pakeiskite odos kažkas su AJUSTABLE nuostata, kontrolės pagrindas tebel tt, ir nustatyti joms visoms iki 50% |
|
| |||
| |||
| Ei, aš paėmiau jūsų patarimų, o vietoj I downloaded J. River Media Jukebox ir aš klausytis dainų, kad aš girdėjau garsus iš statinės labiausiai, ir jie nebuvo. Tikimės, kad stayst kad taip, bet manau ji turi būti kodekas problemą WMP ..? Ačiū už pagalbą, labai dėkingi. Tikiuosi, nereikės grįžti į šią problemą dar kartą, nes man tikrai patinka klausytis muzikos per daug! 3 |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, jei jūs vis dar norite naudoti WMP Paprasčiausias būdas būtų ištrinti ir atsisiųsti naujausią versiją (kuri ateina su vairuotojo atnaujinimai ir tt) iš Microsoft svetainės. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pamiršote Garsas Mano PC, aš suformatuota Hard Drive Panašiai ir dabar neveikia. | Mėsingas | Sound, Speakers & MP3 Players | 5 | Lapkritis 24, 2009 13:12 |
| Įsteigti statinis IP | An4yb33 | Networking, Modems & VoIP | 2 | Kovas 16, 2009 09:23 |
| HELP! Panašiai skambanti garso dar per tunelį! | smiles333 | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 21 rugsėjis 2008 07:23 |
| Ar turėčiau nerimauti su aukščiausios klasės garso korta | jamie2k8 | Sound, Speakers & MP3 Players | 22 | Rugpjūtis 31, 2008 13:48 |
| Aukšto tono garsas overclock - problema? | cyberspacegenie | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 15 | 3 lapkritis 2007 03:15 |
| Temos įrankiai | |
| |