![]() |
|
| |||
| |||
| Hei Pēdējā laikā es esmu bijis panākt šīs statiskās veida screechy skaņu nāk caur kad es atskaņot mūziku ar Windows Media Player. Augstākā atzīmē skaļāk un ciešāka šo statisko līdzīgu skaņu kļūst. Tas nozīmē, ka mūzika, kas nav liela toņu spēlē perfekti labi. Šajā kaitinošas skaņu nāk caur caur manu Logitech skaļruņi (kas ir aptuveni 2 nedēļām - kopā ar datoru ir 2 nedēļas vecs), mana Logitech austiņas (tas ir apmēram gadu veca), un mans Bang & Olufson austiņas (kas ir aptuveni 4-5 nedēļu vecumam). Es nezinu, vai tas ir Windows Media Player, vai vēl ļaunāk, mana skaņas karte. = | Es nevaru iedomāties kas vēl tas varētu būt. Es ceru, ka jūs varētu palīdzēt man par šo problēmu, es varu tikko stāvēt klausīties lielākā daļa manu dziesmu manā playlist, jo no tā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmkārt, (es nezinu, ja jums ir jau) Vai jūs mēģināt spēlēt īpaši augsts dziesma dažādu spēlētāju (piemēram, iTunes, vai kāds cits Jums ir)
Ja jums nav jau man ieteiktu vispirms ielàd kaut ko līdzīgu iTunes (par brīvu) Lai redzētu, vai tā ir problēma ar WMP kodeku, vai kaut kas .. Ja tā joprojām problēma, mēs varam skatīties tālāk .. bet cerams, ka tā vienkārši: D Mana sistēma: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Man bija tāda pati problēma līdz i atjaunot un fiddled dažus uzstādījumus, nomainiet ādas kaut ar salokāmi iestatījumu, kas kontrolē bāze tebel utt, un izlaist tos visus 50% |
|
| |||
| |||
| Hei, es paņēma tavu padomu, bet es lejupielādēt J. River Media Jukebox un es klausījos dziesmas, es dzirdēju statiskais skaņas no visvairāk, un tie nav. Cerams, ka tas stayst šādā veidā, bet es domāju, tam ir jābūt kodeku problēmu no .. WMP? Paldies par palīdzību, ļoti appreciated. Es ceru, ka man nav jānāk klajā ar šo problēmu vēlreiz, jo man tiešām patīk klausīties mūziku pārāk daudz! : 3 |
|
| |||
| |||
| Nav problēmu, ja jūs joprojām vēlaties, lai palaistu WMP vienkāršākais veids būtu atinstalēt un lejupielādēt jaunāko versiju (kas nāktu ar kādu vadītājs atjauninājumiem utt) no Microsoft vietnes. |
![]() |
|
| Bookmarks |