![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej Lately I've been getting tego rodzaju statyczne skrzekliwy dźwięku pochodzącego poprzez gdy mogę słuchać muzyki z programem Windows Media Player. Im wyższa zauważa głośniejszy i silniejszy tym static-jak dźwięk staje. Mimo, że muzyka nie jest rozbił odgrywa perfekcyjnie. ten przykry dźwięk pochodzi poprzez poprzez moje głośniki Logitech (które są mniej więcej 2 tygodni życia - wraz z komputerem jest 2 wks życia), mój Logitech słuchawki (to jest około roku życia), a mój Bang & Olufson słuchawki, (które są o 4-5 WKS stare). Nie wiem, czy to Windows Media Player, lub co gorsza, moje dźwiękowej. = | Nie mogę myśleć co jeszcze może być. Mam nadzieję, że jesteśmy w stanie pomóc mi na ten problem, mogę ledwo stoją aby słuchać większość moich utworów my playlist z tego powodu. |
|
| |||
| |||
| Po pierwsze, (nie wiem czy masz już) może spróbujesz odgrywa szczególnie wysokie utworu w innym odtwarzaczu (np. iTunes, lub cokolwiek innego masz) Jeśli nie masz jeszcze jedno chciałbym polecić należy najpierw pobrać coś podobnego iTunes (za darmo) Aby sprawdzić, czy jest to problem z WMP kodeków czy coś .. Jeżeli nadal problem możemy spojrzeć dalej .. swoją prostą, ale miejmy nadzieję: D |
|
| |||
| |||
| Miałam ten sam problem, aż ponownie uruchomione i fiddled niektóre ustawienia, zmiany skórne, aby coś z ajustable ustawienia, które kontrolują tebel podstawy itp i ustawić je wszystkie do 50% |
|
| |||
| |||
| Hej, brałem waszą radą, ale zamiast Ściągnąłem J. River Media Jukebox i słuchałem piosenek, które usłyszałem hałas z najbardziej statycznych, a oni tam nie było. Mamy nadzieję, że to stayst, ale Chyba to musi być problem z WMP kodeków ..? Thanks for the help, greatly appreciated. Mam nadzieję, że nie mam powrotu z tego problemu, bo naprawdę miłości słuchanie muzyki za dużo! : 3 |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, jeśli nadal chcesz uruchomić WMP najprostszym sposobem byłoby go odinstalować i pobrać najnowszą wersję (która pochodzi z wszelkich aktualizacji sterowników itp.) z witryny Microsoft. |
![]() |
|
| Zakładki |